• Ελληνικά
  • English

Bones and All

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Bones and All

Λούκα Γκουαντανίνο

David Kajganich, Camille DeAngelis

Trent Reznor, Atticus Ross

Τέιλορ Ράσελ, Τιμοτέ Σαλαμέ, Μαρκ Ράιλανς, Μάικλ Στούλμπαργκ, Αντρέ Χόλαντ, Κλόι Σεβινί, Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν, Τζέσικα Χάρπερ, Τζέικ Χόροβιτς

130 λεπτά

Δράμα, Τρόμου, Ρομαντική

Ιταλία, ΗΠΑ

Αγγλικά

2 βραβεία & 3 υποψηφιότητες

CINEMA • THEATER • EVENTS

WHAT ABOUT:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ:

Δεν μπορείς να ξεφύγεις από αυτό που είσαι. “Μια ιστορία για την πρώτη αγάπη, ανάμεσα σε μια νεαρή γυναίκα που μαθαίνει πως να επιβιώνει στο περιθώριο της κοινωνίας και έναν έντονο περιπλανώμενο. Οι δυο τους συναντιούνται και ξεκινούν μια οδύσσεια χιλίων μιλίων που τους οδηγεί μέσα από παράδρομους, μυστικά περάσματα και πόρτες-παγίδες στην Αμερική του Ronald Reagan. Όμως, παρά την καλή θέληση και προσπάθεια, όλοι οι δρόμοι οδηγούν πίσω στο τρομακτικό παρελθόν τους και μια τελευταία μάχη, που θα καθορίσει το εάν η αγάπη τους μπορεί να επιβιώσει της διαφορετικότητας τους.” Από τον καταξιωμένο σκηνοθέτη Λούκα Γκουαντανίνο, με πρωταγωνιστές τους Τέιλορ Ράσελ, Τιμοτέ Σαλαμέ και Μαρκ Ράιλανς, Μάικλ Στούλμπαργκ, Αντρέ Χόλαντ, Κλόι Σεβινί, Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν, Τζέσικα Χάρπερ, Τζέικ Χόροβιτς.

TRIVIA:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αγάπη μέχρι το κόκκαλο ορκίζονται ο Τιμοτέ Σαλαμέ και η αποκάλυψη Τέιλορ Ράσελ στο αισθητικά απολαυστικό «Bones and All», που σκηνοθετεί ο Λούκα Γκουαντανίνο.

Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Camille DeAngelis, το Bones And All ακολουθεί τη Maren Yearly, μια νεαρή γυναίκα που «θέλει τα ίδια πράγματα που κάνουμε όλοι», αλλά κρύβει ένα αιματηρό μυστικό.

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ πρωταγωνιστεί σε μια «κανιβαλιστική» ερωτική ιστορία. Πρόκειται για τη νέα ταινία του Λούκα Γκουαντανίνο, με τίτλο «Bones and All», η οποία και σηματοδοτεί την πολυαναμενόμενη επανένωση του Ιταλού σκηνοθέτη με τον νεαρό ηθοποιό μετά το υποψήφιο για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας «Να με φωνάζεις με τ’ όνομά σου».

EXTRA!

Δείτε κάποια στιγμιότυπα από την ταινία!