• Ελληνικά
  • English

ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ

THE PLACE:

Το ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ είναι ένας από τους μεγαλύτερους κλειστούς χώρους στη Θεσσαλονίκη. Πρόσφατα  πραγματοποιήθηκε  μία σημαντική ανακαίνιση της σκηνής, της αίθουσας, των βοηθητικών χώρων και των τεχνικών δυνατοτήτων του, δημιουργώντας έναν πολυχώρο πολιτισμού (θέατρο, κινηματογράφος, μουσική) και πραγματοποίησης εκδηλώσεων (συνέδρια, εκπαιδευτικά σεμινάρια, ομιλίες, συγκεντρώσεις φορέων κ.α.).

Διαθέτει σκηνή διαστάσεων 9,20 μ. βάθος με 18,90 μ. πλάτος από τοίχο σε τοίχο και 14,80 μ. από κουίντα σε κουίντα, ύψους 7.05 μ. Η αίθουσα με 680 θέσεις έχει δυνατότητα να φιλοξενήσει μέχρι και 720 άτομα, διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με Mega Screen, ψηφιακή μηχανή προβολής 2Κ, νέας τεχνολογίας, φωτισμό (16 led profile, 400 watt, RGBAL 17o-50o κ.α), δυνατότητα  ήχου Dolby Digital και για τις θεατρικές παραστάσεις, μηχανές ειδικών εφέ (καπνός, φλόγα), flying effects για ακροβατικές χορογραφίες κ.α.).

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Βρίσκεται στην οδό Βασιλίσσης Όλγας 150, στην πιο κεντρική αρτηρία της πόλης που συνδέει την Ανατολική Θεσσαλονίκη με το Κέντρο και με εύκολη πρόσβαση  από την δυτική πλευρά της πόλης μέσω του περιφερειακού. Σε μία περιοχή που ο επισκέπτης μπορεί να συνδυάσει την εμπειρία του στο χώρο με μία ποικιλία επιλογών εστίασης, ποτού, καφέ και περιπάτου στην παραλία, καθώς σε μικρή απόσταση από το ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ θα βρει πολλά καταστήματα που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ψυχαγωγίας. Εξυπηρετείται από πολλές αστικές συγκοινωνίες και κυρίως από τις γραμμές 01Χ, 3Κ, 5, 6, 8 του ΟΑΣΘ.