• Ελληνικά
  • English

Θερινός κινηματογράφος
ΕΛΛΗΝΙΣ

THE PLACE:

Ο Θερινός Κινηματογράφος Ελληνίς αποτελεί μία όαση δροσιάς στο κέντρο της πόλης. Βρίσκεται σε πολύ χαρακτηριστικό σημείο της πόλης μας  κάτω από τον πύργο του ΟΤΕ (επί της Λεωφόρου Στρατού δίπλα στο Βελλίδειο) απέναντι από το αρχαιολογικό μουσείο με πολύ εύκολη πρόσβαση από όλη την πόλη.

Με έναν κατάφυτο κήπο με στοιχεία και χρώματα ελληνικού κυκλαδίτικου νησιού αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση για έξοδο στην καλοκαιρινή Θεσσαλονίκη με επιλεγμένες ταινίες πρώτης προβολής, σας κρατά συντροφιά κάτω από τα αστέρια.

ΔΡΟΣΕΡΟ ΚΑΙ ΜΑΓΙΚΟ ΜΕΡΟΣ

Η αίσθηση όταν είσαι στο χώρο είναι ότι δεν είσαι στην πόλη αλλά σε ένα νησί, ένα καταφύγιο περιτριγυρισμένο από φυτά, δροσερό ακόμη και στις μεγάλες ζέστες, ένα  μαγικό σκηνικό με την μεγάλη οθόνη κάτω από τα αστέρια και τον φωτισμένο Πύργο του ΟΤΕ .

Οι ταινίες είναι επιλεγμένες πρώτης προβολή από τον ευρωπαϊκό και τον παγκόσμιο κινηματογράφo. Κάθε Πέμπτη υπάρχει προσφορά δύο άτομα με ένα εισιτήριο, επίσης δίνεται η δυνατότητα πάρκινγκ δωρεάν ακριβώς δίπλα στο Βελλίδειο με εισιτήρια πάνω από 16 ευρώ.

Σε περίπτωση βροχής διαθέτουμε μεγάλα υπόστεγα.

Επίσης υπάρχει ένα πολύ οργανωμένο κυλικείο με ποπκορν, nachos, τα διάσημα hot-dog του ΕΛΛΗΝΙΣ, πάνω από 20 διαφορετικές μπύρες, κοκτέιλ, κοκτέιλ με κινηματογραφικά ονόματα, 6 διαφορετικών ειδών γρανίτες, 5 ειδών κρύες σοκολάτες, milkshake, smoothies, σπιτικές λεμονάδες, βυσσινάδες, φραουλάδες τα οποία μπορείτε να απολαύσετε .

Τα 6 τελευταία χρόνια έχει προστεθεί και ένα σινεμά αδερφάκι το ΕΛΛΗΝΙΣ 2 στη βεράντα του Βελλίδειουμε καταπληκτική θέα όλη την πόλη που λειτουργεί ως το τέλος Αυγούστου και είναι πλήρως στεγασμένο και δεν έχει κανένα πρόβλημα σε περίπτωση βροχής με προβολή και εδώ επιλεγμένων ταινιών πρώτης προβολής.