• Ελληνικά
  • English

Το Τρίγωνο της Θλίψης

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Triangle of Sadness

Ρούμπεν Εστλουντ

Ρούμπεν Εστλουντ

Χάρις Ντίκινσον, Τσάρλμπι Ντιν, Ντόλι ντε Λεόν, Βίκι Μπερλίν, Γούντι Χάρελσον

149 λεπτά

Κωμωδία, Δράμα

Σουηδία, Γαλλία, ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Τουρκία, Ελλάδα

Αγγλικά

2 βραβεία & 2 υποψηφιότητες

CINEMA • THEATER • EVENTS

WHAT ABOUT:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ:

Ο Χρυσός Φοίνικας του Φεστιβάλ των Καννών Τα διάσημα μοντέλα Carl και Yaya είναι καλεσμένα σε μια πολυτελή κρουαζιέρα με μία παρέα από ασύλληπτα πλούσιους επιβάτες, έναν ολιγάρχη από τη Ρωσία, βρετανούς εμπόρους όπλων και έναν αλκοολικό καπετάνιο, που επικαλείται τον Μαρξ. Στην αρχή, τα πάντα είναι υλικό για αξιοζήλευτες αναρτήσεις στο Instagram. Αλλά, όταν ξεσπά μία θύελλα και όλοι παθαίνουν ναυτία κατά τη διάρκεια ενός δείπνου με τον καπετάνιο, η ειδυλλιακή κρουαζιέρα καταλήγει σε φιάσκο. Ο Carl και η Yaya βρίσκονται αποκλεισμένοι σε ένα έρημο νησί με ένα τσούρμο δισεκατομμυριούχων και μία από τις καθαρίστριες του γιοτ. Η ιεραρχία ανατρέπεται στο νησί, καθώς η καθαρίστρια είναι η μόνη που ξέρει να ψαρεύει.

TRIVIA:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ο Ruben Östlund του «Ανωτέρα Βία» επιστρέφει με μία μαύρη κωμωδία γυρισμένη στην Ελλάδα και βραβευμένη με το Χρυσό Φoίνικα.
Η καυστική σάτιρα του Ρούμπεν Έστλουντ, “Το Τρίγωνο της Θλίψης” που γνώρισε την αποθέωση και κέρδισε τον Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ των Καννών και ένα μέρος της ταινίας γυρίστηκε στη Χιλιαδού, στην Εύβοια.

EXTRA!

Δείτε κάποια στιγμιότυπα από την ταινία!