• Ελληνικά
  • English

Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 ημέρες

Η παιδική σκηνή του Γιάννη Παπαθανασίου και η εταιρεία παραγωγής DOMINUS KIDS THEATER μετά την επιτυχία των παραστάσεων επιστρέφει για δεύτερη χρονιά το φετινό χειμώνα, στο Θέατρο ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ κάθε Κυριακή στις 11:30 για ΜΟΝΟ 3 ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ από 14 Ιανουαρίου εώς και 28 Ιανουαρίου, το έργο του Ιούλιου Βέρν που ταξιδεύει πάντα μικρούς και μεγάλους «Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 ημέρες» σε πρωτότυπη μουσική και στίχους ΑΛΓΙΜΩΤΡΑ.

ΜΟΝΟ ΓΙΑ 3 ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Πού; Θέατρο Κολοσσαίον

Πότε; Κυριακή 14/1, 21/1 και 28/1 στις 11:30π.μ.

CINEMA • THEATER • EVENTS

ARE YOU READY FOR SOME PLAY?

Δείτε το πρόγραμμα της παράστασης

THE STORY:

Ο αριστοκράτης,  ιδιόρρυθμός  και γεμάτος  φαεινές ιδέες Φιλέας Φογκ, στοιχηματίζει  ολόκληρη την περιουσία του, ότι μπορεί να πραγματοποιήσει το γύρο του κόσμου σε 80 ημέρες. Σε μια εποχή  όπου δεν υπήρχαν αεροπλάνα και τα ταχύτερα μέσα μεταφοράς ήταν το ατμόπλοιο και το τρένο. Παρέα με τον πιστό του ακόλουθο, το Γάλλο Πασπαρτού, ξεκινούν μια περιπέτεια με αντίπαλό τους το χρόνο, τα απρόοπτα εμπόδια, αλλά και τον επιθεωρητή Φιξ,  που γίνεται η σκιά τους, καθώς τον θεωρεί το βασικό ύποπτο για τη μεγάλη ληστεία της τράπεζας του Λονδίνου. Σταθμός σε  αυτό το συναρπαστικό του ταξίδι, θα είναι η συνάντησή του με  την Ινδή πριγκίπισσα Αούντα.

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ

Ο Γιάννης  Παπαθανασίου μετά από την παράσταση «Το Όνειρο του Σκιάχτρου» του Ευγένιου Τριβιζά επιστρέφει και σκηνοθετεί το κλασικό αριστούργημα του Ιούλιου Βερν «Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 ημέρες» σε μια ευφάνταστή διασκευή, που μας μεταφέρει τις αξίες της πίστης, της επιμονής, της δύναμη της θέλησης, της φιλίας, της ομαδικότητας και μας θυμίζει, ότι πλούσιος  τελικά είναι εκείνος που έχει ζήσει εμπειρίες, έχει ταξιδέψει και έχει καταφέρει να αγαπηθεί και να αγαπήσει.

«Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 ημέρες» 

Χαρακτηριστικό της παράστασης είναι ότι παρουσιάζεται σε παιδική σκηνή η πρωτοποριακή και φαντασμαγορική τεχνοτροπία 3D mapping projection, η οποία σχεδιάστηκε, ειδικά και αποκλειστικά για τις ανάγκες του συγκεκριμένου έργου, ούτως ώστε οι θεατές να βιώνουν μια ανεπανάληπτη, αξέχαστη αισθητική εμπειρία!

EXTRA!

Δείτε κάποια στιγμιότυπα από το έργο!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Πρωταγωνιστούν:Ναταλία Δραγούμη, Μέμος Μπεγνής, Δανάη Μιχοπούλου, Γιάννης Ρούσσος, Γιάννης Τσούτσιας.
Σκηνοθεσία:Γιάννης Παπαθανασίου
Θεατρική Διασκευή: Μαρία Στάβαρη
Πρωτότυπη Μουσική-Στίχοι: ΑΛΓΙΜΩΤΡΑ
Κοστούμια:Πάνος Θάνος
Δημιουργία projection mapping:DegPhilip
Σχεδιασμός αφίσας:Αντώνης Θεοδωράκης
Technical mapping equipment:VISUALART
ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΑΛΓΙΜΩΤΡΑ
Γιώργος Αντωνόπουλος(ακουστική – ηλεκτρική κιθάρα)
Θωμάς Θάνος(ακουστική-ηλεκτρική κιθάρα, τζουράς, πιάνο)
Μάνος Βλάχος(κοντραμπάσο)
Ελένη Μπαΐλη(νέυ, ακορντεόν)
Μανώλης Βιουγιουκαλάκης(βιολί)
Παραγωγή:  Dominus Productions τηλ. 2130459676
Υπεύθυνος παραγωγής:Γιάννης Μέι τηλ. 6949847004

ΤΙΜΕΣ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Τιμές εισιτηρίων: 10€

email:  dominus.theater@gmail.com

τηλ. επικοινωνίας 6949 847 004

Αγόρασε εισιτήριο!