• Ελληνικά
  • English

ΜΙΚΡΟΙ ΚΥΡΙΟΙ – ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΡΙΕΣ THE SHOW

Η αγαπημένη σειρά Μικροί Κύριοι – Μικρές Κυρίες έγινε μια μουσική, διαδραστική οικογενειακή θεατρική παράσταση. Πρόκειται για την επίσημη θεατρική παράσταση των Μικρών Κυρίων στην Ελλάδα, σε κείμενα του μικρού κυρίου Γιάννη Σερβετά. Είναι μια παραγωγή της Yuppitheater (KOLOSSAION PRODUCTIONS σε συνεργασία με το Θέατρο του Σοφούλη) που έρχεται να ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους.

Από: 1/7

Πού; Θέατρο Κολοσσαίον & Περιοδεία

Πότε; από Δευτέρα 1/7

CINEMA • THEATER • EVENTS

ARE YOU READY FOR SOME PLAY?

Δείτε το πρόγραμμα της παράστασης

THE STORY:

Οι αγαπημένοι  Μικροί Κύριοι και Μικρές Κυρίες καλούνται να διαγωνιστούν σε ένα talent show. Στη θέση του κριτή ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ όλου του κόσμου.  ΕΣΕΙΣ με το θαυμάσιο γούστο.  Οι Μικροί Κύριοι και οι Μικρές Κυρίες συνεργάζονται, αλληλοϋποστηρίζονται και στέλνουν  το μήνυμα «η ισχύς εν τη ενώσει». Ο κάθε ένας και κάθε μία με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, προσφέρει τον καλύτερο εαυτό του στην παράσταση  που γίνεται  μάθημα σε μικρούς και μεγάλους. Όλοι ίσοι, όλοι διαφορετικοί, φτιάχνουν όλοι μαζί τον πολύχρωμο πίνακα που λέγεται ΖΩΗ!

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ

Ελάτε  να γελάσετε, να τραγουδήσετε,  να χορέψετε, να κρίνετε και τελικά να αποφασίσετε εσείς για το ποιος θα είναι ο  μεγάλος νικητής. Ή μήπως νικητές θα είμαστε όλοι μας, γιατί όλοι συμμετέχουμε σε αυτό το μεγάλο πάρτυ;

Γενιές ολόκληρες έχουν διασκεδάσει και διδαχθεί με τους πολύχρωμους Μικρούς Κυρίους και τις υπέροχες Μικρές Κυρίες! Η σειρά “Μικροί κύριοι – Μικρές Κυρίες” από το 1971 είναι σε παγκόσμιο επίπεδο μία από τις διασημότερες και πιο δημοφιλείς σειρές παιδικών βιβλίων που έχει γίνει τηλεοπτική εκπομπή και μουσειακή έκθεση στο Παρίσι.

Ετοιμαστείτε γιατί έρχεται μεγάλος καύσωνας διασκέδασης.

Το φοβερό πολύχρωμο talent show φτιαγμένο με αγάπη και χιούμορ  είναι γεγονός! Πρόκειται για την επίσημη θεατρική παράσταση των Μικρών Κυρίων στην Ελλάδα, σε κείμενα του μικρού κυρίου Γιάννη Σερβετά. Είναι μια παραγωγή της Yuppitheater (KOLOSSAION PRODUCTIONS σε συνεργασία με τo Θέατρο Σοφούλη) που έρχεται να ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους.

EXTRA!

Δείτε κάποια στιγμιότυπα από το έργο!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

ΚείμενοΓιάννης Σερβετάς
Σκηνοθεσία:
Παυλίνα Χαρέλα
Μουσική:Χάρης Γκατζόφλιας
Σκηνικά:Ιωάννα Τζάμπα
Μασκότ:Νίκος Μηνάς
Φωτισμοί:Ανέστης Ατακτίδης
Μουσική διδασκαλίαΜαρίνα Χονδροματίδου
Παραγωγή:Yuppitheater
(KOLOSSAION PRODUCTIONS σε συνεργασία με τo Θέατρο Σοφούλη)

ΤΙΜΕΣ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Τιμές εισιτηρίων: από 11€

Αγόρασε εισιτήριο!