• Ελληνικά
  • English

ΛΕΥΚΕΣ ΝΥΧΤΕΣ

του Φίοντορ Ντοστογιέφσκι

5 έως 14 Μαΐου

Πού; Κινηματοθέατρο Φαργκάνη

Πότε; Παρασκευή 5/5-12/5 Σάββατο 6/5-13/5 και Κυριακή 7/5-14/5 στις 21:00

CINEMA • THEATER • EVENTS

ARE YOU READY FOR SOME PLAY?

Δείτε το πρόγραμμα της παράστασης

THE STORY:

Ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης και η Αλεξάνδρα Αϊδίνη πρωταγωνιστούν σε ένα έργο – εγκώμιο στη φιλία και την αγάπη, με φόντο τις ονειρικές Λευκές Νύχτες της Αγίας Πετρούπολης. 

Πάνω από τα νερά του ποταμού Νέβα, σε μια προκυμαία, δύο μοναχικοί νέοι, θα ζήσουν μία ιστορία ενηλικίωσης! Άγνωστοι μεταξύ τους, συναντιούνται, γνωρίζονται και ανταλλάσσουν τα ανείπωτα ως τώρα μυστικά τους, τις αγωνίες και τα όνειρά τους. 

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ

Μια επαφή πολύτιμη, από αυτές που δεν προγραμματίζουμε – συμβαίνει σπάνια – και είναι αρκετή για να καθορίσει το υπόλοιπο της ζωής μας. 

Το Πρωί που ακολουθεί τις Νύχτες, θα αναρωτηθούμε μαζί με τον συγγραφέα: «Μια ολόκληρη στιγμή απόλυτης ευτυχίας: είναι μήπως λίγο αυτό, έστω και για ολόκληρη τη ζωή ενός ανθρώπου;»

Η αριστοτεχνική νουβέλα του κορυφαίου Φ. Ντοστογιέφσκι, διασκευασμένη για το θέατρο, παρουσιάζεται στο θέατρο Φαργκάνη στην Θεσσαλονίκη.

Η νουβέλα, σπουδή πάνω στην συν-ύπαρξη και το συναίσθημα, του κορυφαίου Ρώσου μυθιστοριογράφου ανεβαίνει ξανά στο θέατρο Φαργκάνη στην Θεσσαλονίκη.

EXTRA!

Δείτε κάποια στιγμιότυπα από το έργο!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Θεατρική διασκευή – ΣκηνοθεσίαΚωνσταντίνος Ασπιώτης
Πρωτότυπη μουσικήΣτάμος Σέμσης
ΠρωταγωνιστούνΟ Κωνσταντίνος Ασπιώτης και η Αλεξάνδρα Αϊδίνη

ΤΙΜΕΣ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Τιμές εισιτηρίων: από 15€

Αγόρασε εισιτήριο!