• Ελληνικά
  • English

ΗΡΑΚΛΗΣ ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΑΘΛΟΙ

Φέτος το καλοκαίρι το θέατρο του Βορρά και η Kolossaion Production, παρουσιάζουν σε όλη την Ελλάδα την ιστορία του Ηρακλή! 

Από; 25/6

Πού; ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Πότε; 25/6

CINEMA • THEATER • EVENTS

ARE YOU READY FOR SOME PLAY?

Δείτε το πρόγραμμα της παράστασης

THE STORY:

Η ιστορία του μυθικού ήρωα ζωντανεύει και γνωρίζουμε από κοντά τον κόσμο της αρχαιότητας. Οι δώδεκα άθλοι του Ηρακλή, έρχονται στη σκηνή σαν μια μεγάλη περιπέτεια με μια πλειάδα ταλαντούχων καλλιτεχνών. Ταξιδεύουμε στον Όλυμπο, τις Μυκήνες και τη Μινωική Κρήτη και μαγευόμαστε από το μεγαλείο των μυθικών τεράτων όπως το λιοντάρι της Νεμέας, η Λερναία Ύδρα και οι Στυμφαλίδες Όρνιθες.

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ

Γνωρίζουμε από κοντά τους θεούς του Ολύμπου, τις γενναίες αμαζόνες και τον Άτλαντα και ξαναθυμόμαστε το μεγαλείο της αρχαίας Ελλάδας, σε μια σύγχρονη παράσταση υψηλών προδιαγραφών. Μια παράσταση, που μας θυμίζει ότι η αληθινή δύναμη είναι αυτή που έχουμε στην καρδιά κι ότι όλοι κρύβουμε έναν ήρωα μέσα μας!

Ηρακλής οι δώδεκα άθλοι

Ο πιο αγαπημένος ήρωας της ελληνικής μυθολογίας ζωντανεύει σε μια παράσταση γεμάτη περιπέτεια, χρώμα, μουσική, ακροβατικές χορογραφίες και εντυπωσιακά Fire Shows!

EXTRA!

Δείτε κάποια στιγμιότυπα από το έργο!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Κείμενο/Σκηνοθεσία: Μπίλιω Κωνσταντοπούλου, Νίκος Λημνιός, Αντώνης Ζιώγας
Σκηνικά/Κοστούμια: Ιωάννα Τσαμπά
Μουσική:Χαρίσιος Γκατζόφλιας
Χορογραφίες:Σμαρώ Κεπαπτσόγλου
Μουσική Διδασκαλία:Ιωάννης Κοντέλης
Παίζουν οι ηθοποιοί:Αγγελική Δεληγιάννη, Τερέζα Καζιτόρη, Αντώνης Καλομοιράκης, Σμαρώ Κεπαπτσόγλου, Χρήστος Ματσιαρόκος, Νικόλας Μπράβος, Αλεξάνδρα Στεργίου, Νίκος Χρηστίδης

ΤΙΜΕΣ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Τιμές εισιτηρίων: από 12€

Αγόρασε εισιτήριο!