• Ελληνικά
  • English

“ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΕ ΤΗ ΓΟΥΝΑ”

Μια από τις μεγαλύτερες θεατρικές επιτυχίες σε Αμερική και Ευρώπη,  ανεβαίνει αυτόν τον χειμώνα για περιορισμένες παραστάσεις. Το διάσημο έργο του David Ives “Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΕ ΤΗ ΓΟΥΝΑ” σκηνοθετεί η Ρέινα Εσκενάζυ και πρωταγωνιστούν ο Αργύρης Αγγέλου και η Βαρβάρα Λάρμου.

ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.

Πού; Θέατρο ARTBOX FARGANI.

Πότε; Παρασκευή 12/1 στις 9:00μ.μ.

CINEMA • THEATER • EVENTS

ARE YOU READY FOR SOME PLAY?

Δείτε το πρόγραμμα της παράστασης

THE STORY:

Μόνος σε ένα θέατρο στο Παρίσι, μετά από μια εξοντωτική ημέρα γεμάτη οντισιόν, ο σκηνοθέτης, Τόμας,  διαμαρτύρεται στο τηλέφωνο για τις ατάλαντες ηθοποιούς που είδε. Καμία δεν αξίζει να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο θεατρικό του. Είναι έτοιμος να φύγει, όταν ξαφνικά,  εισβάλλει η Βάντα.

 Αρχικά, φαίνεται να είναι ο,τι απεχθάνεται ο Τόμας, όμως τελικά την αφήνει να κάνει το δοκιμαστικό. Αρχικά, μένει έκπληκτος και στη συνέχεια, λίγο λίγο, μαγεύεται από τη μεταμόρφωσή της. Η Βάντα, όχι απλά ταιριάζει απόλυτα στον ρόλο, αλλά δείχνει να έχει μελετήσει το έργο μέχρι τελείας και να γνωρίζει όλους τους διαλόγους. Όσο όμως προχωράει η οντισιόν, ο Τόμας γοητεύεται και μετά περνάει από την έλξη στην εμμονή…

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ

Το έργο του David Ives είναι ιδιαίτερο και πολύ τολμηρό. Ξεκινάει ως αισθηματική κομεντί και ολοκληρώνεται ως ένα έργο γεμάτο σκληρότητα – τη σκληρότητα που διακατέχει πολλές φορές τις ανθρώπινες σχέσεις. Οι ισορροπίες των ρόλων στους ερωτικούς δεσμούς, η εμμονή που μπορεί να αποκτήσει κανείς με το αντικείμενο του πόθου του, το παιχνίδι της γοητείας, το παιχνίδι της εξουσίας στις σχέσεις και στον εργασιακό χώρο, όλα αυτά μαζί με τις διαρκείς ανατροπές στους χαρακτήρες και τις καταστάσεις οδηγούν την ιστορία στο μη αναμενόμενο  φινάλε της.  Στην “ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΕ ΤΗ ΓΟΥΝΑ” μια συμβουλή αποδεικνύεται πολύ χρήσιμη: ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΙ ΕΥΧΕΣΑΙ…

ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ στο ΘΕΑΤΡΟ ARTBOX FARGANI.

Η “ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΕ ΤΗ ΓΟΥΝΑ” γράφτηκε ως μυθιστόρημα  το 1870 από τον Λέοπολντ Φον Ζάχερ-Μαζόχ, συνδέοντας για πάντα τον συγγραφέα με τα εγχειρίδια ψυχολογίας και τον ορισμό της ψυχοπαθολογίας της ηδονής μέσω του πόνου. Το έργο αποτέλεσε την έμπνευση για το θεατρικό του David Ives και έγινε ταινία από τον Ρομάν Πολάνσκι με τον Ματιέ Αμαλρίκ και την Εμανουέλ Σενιέ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Ως θεατρικό, ανέβηκε αρχικά σε off Broadway σκηνές αλλά, λόγω της μεγάλης επιτυχίας του, συνέχισε σε μεγάλες σκηνές σε πολλές χώρες του κόσμου.

EXTRA!

Δείτε κάποια στιγμιότυπα από το έργο!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Σκηνοθεσία: Ρέινα Σ. Εσκενάζυ
Παίζουν:Αργύρης Αγγέλου- Βαρβάρα Λάρμου

ΤΙΜΕΣ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Τιμές εισιτηρίων:

  •  Ζώνη Α: 15€
  • Άνεργοι – Πολύτεκνοι – Νέοι έως 23 χρονών-Φοιτητές:  Ζώνη Α: 12€
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας:  / Τμήμα κρατήσεων: 2103637201
  • ΠροπώλησηΤαμείο θεάτρου ΦΑΡΓΚΑΝΗ & στο viva.gr
  • Ειδικές τιμές για ομαδικές κρατήσεις (τηλ. 2103637201 & email  info@olympiaculture.gr)
  • * Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 14

Αγόρασε εισιτήριο!