ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΠΟΤΕ
ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Plus que jamais
Emily Atef
Emily Atef, Lars Hubrich
Βίκι Κριπς, Γκασπάρ Ουλιέλ, Μπγιορν Φλόμπεργκ
123 λεπτά
Δράμα
France, Germany, Luxembourg, Norway
Γαλλικά, Αγγλικά, Νορβηγικά
3 υποψηφιότητες
CINEMA • THEATER • EVENTS
WHAT ABOUT:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ:
Το εξαιρετικό πρωταγωνιστικό δίδυμο Βίκι Κριπς («Αόρατη Κλωστή», «Κορσάζ») και Γκασπάρ Ουλιέλ («Saint Laurent», «Οι Ατελείωτοι Αρραβώνες») εντυπωσιάζουν στο «Πιο Πολύ από Ποτέ», μια βαθιά συγκινητική ιστορία για το πώς μπορείς να γεμίσεις τη ζωή σου φως, ακόμη και πριν το τέλος.
Επίσημη Συμμετοχή στο διαγωνιστικό τμήμα «Ένα Κάποιο Βλέμμα» του Φεστιβάλ Καννών.
Η Ελέν και ο Ματιέ ζουν ευτυχισμένοι εδώ και πολλά χρόνια, όταν ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας της Ελέν θα αναστατώσει την ήσυχη ζωή τους και θα τη φέρει αντιμέτωπη με δύσκολες αποφάσεις. Ο σύντροφός της είναι υπέρ οποιασδήποτε λύσης τής επιτρέψει να ζήσει, ανεξάρτητα από το ρίσκο ή το κόστος που σημαίνει για την ποιότητα ζωής της - η Ελέν, από την άλλη, φαίνεται να μην ξέρει τι θέλει, ούτε να μπορεί να το καταλάβει στη δίνη των ευθυνών, των πληροφοριών που πρέπει να μεταβολίσει.
Αναζητώντας απαντήσεις, η Ελέν βρίσκει το μπλογκ-ημερολόγιο ενός Νορβηγού που μιλάει για τη δική του υγεία πλάι σε φωτογραφίες από την πανέμορφη φύση δίπλα στο σπίτι του. Η Ελέν αισθάνεται αμέσως την ανάγκη να ταξιδέψει εκεί, μακριά από όλους και από όλα, και παρά τις αναταράξεις που προκαλεί η ανάγκη της αυτή στη σχέση της με τον Ματιέ. Το ταξίδι αυτό, με στόχο τη γαλήνη που τόσο αποζητά, είναι ένα ταξίδι προς τον ίδιο της τον εαυτό.
Μπορείς να ευχαριστηθείς τις μικρές απολαύσεις της ζωής, όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με κάτι που σου αλλάζει τη ζωή όπως την ήξερες; Έχουν τα αγαπημένα σου πρόσωπα λόγο στις επιλογές σου; Και τελικά έχεις το δικαίωμα να φανείς εγωιστής τις στιγμές αυτές;
Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που εύστοχα θέτει η Γαλλο-Ιρανίδα Εμιλί Ατέφ («Molly’s Way», «Τρεις Μέρες στο Κιμπερόν») στη νέα της ταινία, η οποία έχει το θάρρος να κοιτάξει στα μάτια την επώδυνη συγκυρία της κεντρικής της ηρωίδας και τη σοφία να βρει μέσα της την ελπίδα και τη λύτρωση.